Industriële beeldvorming

Industriële beeldvorming

Maak het onzichtbare zichtbaar,

Industriële beeldvorming denk aan

  • Geluidscamera’s,
  • Warmtebeeldcamera’s
  • Kabelopsporen en aardfoutdectetie
  • Boro/endoscopen.

Deze nieuwe technologieën zijn inmiddels zeer betaalbaar en makkelijk te bedienen zodat inspecteurs en technici deze snel kunnen inzetten voor inspectie en onderhoud.

 

Presentatie door een productspecialist van Fluke

Bespaar op u engergiekosten door gemakkelijk detecteren van perslucht-, gas- en vacuümlekken.

Lekken in perslucht-, gas- en vacuümsystemen zorgen voor energieverlies en downtime bij industriële installaties. Nog veel belangrijker is het financiële aspect. Perslucht is duur en lekken kunnen dan al snel heel veel geld kosten. Met de Fluke ii900 Sonic Industrial Imager zijn deze lekken gemakkelijk in beeld te brengen, ook terwijl de installatie in werking is en veel omgevingslawaai produceert.

De hoge kosten van verspilde perslucht.

Uit onderzoekblijkt dat een lek van 3 mm in een persluchtleiding meer dan 2500 Euro per kost. Het is geen wonder dat bedrijven, persluchtsystemen
zien als een potentiële bron van kostenbesparingen. Lekken leiden tot verspilling. Het verhelpen van dergelijke lekken kan veel geld/energie besparen.

Handheld warmtebeeldcamera’s

Ideaal voor preventief onderhoud, elektrotechnische inspecties en eerstelijns storingzoeken.

Temperatuur kan een indicatie zijn van aankomende problemen. Met Fluke-warmtebeeldcamera’s detecteert u gevaren, voordat ze een probleem vormen. Fluke biedt infraroodcamera’s voor breed scala aan toepassingen, ontworpen voor dagelijks gebruik bij de zwaarste industriële omstandigheden.
Handheld warmtebeeldcamera’s

Een technisch specialist zal gedurende deze dag de diverse infrarood meetmethodes demonstreren. 

Kabelopsporing en aardfouten.

Wanneer tijdens een project per ongeluk een nutsleiding wordt geraakt, kunnen dure reparaties en gevaar voor de openbare veiligheid het gevolg zijn. Als er op de verkeerde plaats wordt gegraven, kan dit ook tot onnodige vertragingen en kosten voor uw project en uiteindelijk ook uw bedrijf leiden. Voorkom dit met de robuuste en duurzame UAT-600-EUR-serie van Beha-Amprobe. Deze instrumenten zijn ontwikkeld voor het nauwkeurig lokaliseren van ondergrondse nutsvoorzieningen.

Een technisch specialist zal gedurende deze dag de diverse opsporingsmethodes demonstreren, denk o.a. kabelfouten, aardfouten en het opsporen van de kabel zelf. 

Inspecteren van moeilijk bereikbare plaatsen met de Fluke DS703FC.

Industriële onderhoudswerkzaamheden vereisen soms inspectie van en toegang tot onderdelen die moeilijk te bereiken zijn of die diep in grote, complexe apparaten zitten. Of het nu gaat om het inspecteren van turbines, warmtewisselaars, versnellingsbakken, motoren, pompen, kleppen, compressoren of pijpen, onderhoudstechnici weten dat hetgeen niet zichtbaar is, voor gevaarlijke, kostbare en tijdrovende problemen kan zorgen.