Info

Inspectie Meetmarkt

De inspectie meetmarkt zal plaatvinden in het Van Der Valk Hotel in Cuijk. In de hoofdzaal zullen er tien bedrijven aanwezig zijn met kennis van de inspectie van elektrische installaties. Op deze kennismarkt kun je alles te weten komen over meetapparatuur, hulpmiddelen en software die bedoeld zijn voor het uitvoeren van inspecties en het rapporteren van dat wat de inspecteur tijdens de inspectie tegen komt.

Ook zal er een meet en greet area zijn waar inspecteurs en bedrijven in het vakgebied elkaar kunnen ontmoeten en de laatste inzichten en ontwikkelingen kunnen delen.

In de andere twee zalen zullen er de gehele dag door lezingen en presentaties worden gehouden. Lees hieronder meer over de presentaties.

Bekijk hier de zaal indelingen en zie waar de aanwezige bedrijven te vinden zijn:

Lezingen en presentaties

Gedurende de dag zijn er een aantal lezingen en presentaties. Deze presentaties worden verzorgd door Van Empel, GMC Instruments, HyTEPS, Inspectieportal, IoNio, iKeur, Maptools en Metrel/Hemmink.

Hierbij staan meten en inspecteren centraal. Onderwerpen variëren van Scios SCOPE 12, IB22, zonnestroom installaties tot en met inspectiessoftware. Bekijk het hele presentatieprogramma op de pagina: presentatie tijden

Bekijk hier de lezingen en presentaties: